Primavara cu ale ei zile cu soare si-a intrat in sfarsit in drepturi si o data cu ea s-a deschis si sezonul evenimentelor: nunti, botezuri, baluri, petreceri fel de fel.

Nimic neobisnuit pana aici. Problema apare insa in momentul in care trebuie sa alegem tinuta perfecta pentru evenimentele la care suntem invitate sau pe care le organizam. Ne dorim sa aratam impecabil fie ca suntem invitate, domnisoare de onoare, mirese  sau nasici.  Sau cum am auzit o clienta spunand, ne dorim tinute care “sa exprime feminitate, rafinament, forta, curaj, si sa [ne] faca sa stralucim”, o tinuta care sa inspire.

Nu multe femei stiu ca pot reusi asta doar daca se cunosc cu adevarat, isi inteleg stilul vestimentar personal si stiu care sunt atuu-urile lor din punct de vedere fizic. Fotografia de eveniment( my other love job) imi ofera din plin exemple suficiente pentru a concluziona cu tristete ca prezenta feminina nu este suficient de bine pusa in valoare la acest gen de evenimente, unul din motive fiind si faptul ca aceste evenimente sunt deseori organizate fara a avea la baza un dress-code care sa fie respectat.

Am intalnit din pacate multe femei superbe, dar care nu erau imbracate potrivit evenimentului. Nu stiu daca voua vi se intampla,  dar mie mi se intampla insa aproape la fiecare eveniment sa zaresc in multime, femeia superba, perfecta prin tocmai simplitatea ei, care ridica gradul de eleganta la cel mai inalt nivel. Ea este femeia care ma face sa ma intreb ce face de ii iese atat de bine. Astfel de femei imi doresc sa vad cat mai des.

Secretul ei? Asa cum am mai spus: cunoasterea stilului personal precum si a dress-code-ului. evenimentului in cauza.

Asa ca in  articolele urmatoare, voi scrie pe larg despre fiecare dress-code si tip de eveniment, pentru a va alege mai usor tinutele.

Stay tuned!

Share

Facebook Comments