Vara aceasta se poarta clasicul feminin, se poarta culorile diafane dar si cele intense. Asa ca prima mea colectie este una in care clasicul se imbina in mod armonios cu elemente ale modernului, pentru a acentua siluetele feminine actuale. Piesele vestimentare din aceasta colectie pot fi combinate intre ele in asa fel incat sa corespunda stilului personal  al purtatoarei. Astfel, colectia isi propune sa imbine confortul si eleganta clasicului feminin pentru a realiza tinute ce pot fi purtate zilnic atat in activitati ce necesita un grad sporit de confort cat si la evenimente elegante de tip cocktail.

In realizarea acestei colectii am tinut cont de dorintele clientelor mele, de aceea croiala pieselor vestimentare din aceasta colectie este una lejera, ajustabila in functie de dimensiuni, clasica insa cu puternice accente feminine date de materialele folosite, de la dantela de tip cordonetto in  culori pastel, triplu voal, crep  pana la imprimeul floral viu colorat, care dau totodata o nota de eleganta purtatoarei. Culorile au fost alese sa exprime atat delicatetea specific feminina cat si curajul si puterea acesteia.

Mai multe detalii despre piesele vestimentare puteti gasi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ancarancearo/shop/

Nu avem nevoie de mai multe haine din care nu stim ce sa alegem, avem nevoie de acele haine in care ne simtim bine, frumoase,  admirate,  in care ne simtim confortabil si increzatoare ca putem cuceri lumea. Avem nevoie de acele haine care poarta cu ele cel mai important accesoriu: zambetul nostru de care uneori uitam in cotidianul prezent.

Share

Facebook Comments