Hello hello! Sper ca ati avut un Craciun de poveste, alaturi de cei dragi, ca Mosul v-a umplut casele cu bucurie, belsug si voie buna in aceasta minunata perioada a anului(si nu numai). Eu una recunosc ca nu stiu cand a trecut luna decembrie. Intre sedintele foto de Craciun, ultimele comenzi pe anul acesta si zecile de ore petrecute in fata calculatorului editand fotografiile pentru a fi predate la timp de sarbatori, nu prea am mai avut timp de altceva.

In plus, in aceasta minivacanta am avut din pacate nefericita inspiratie de a arunca un ochi in minunata noastra blogosfera, unde am gasit o multitudine de articole ale unor ” influensari de feshion”, care promovau tinutele perfecte pentru seara dintre ani, ideale pentru oricare dintre noi, fara a tine cont de cateva elemente cheie intr-ale stilului vestimentar, sau macar ale bunului simt, daca ne gandim la bugetele personale.

Atunci cand alegeti tinuta pentru noaptea dintre ani este important sa tineti cont de locul unde veti petrece, dress-code-ul petrecerii(daca exista) si nu in ultimul rand de silueta si pigmentatia personala. Insa, indiferent de opiniile de “sama ale influencerilor de top”, orice ati decide sa purtati in noaptea dintre ani, oriunde veti petrece, cel mai de pret accesoriu pe care il puteti purta pentru a arata si a va  simti minunat, va fi increderea in voi.

Share

Facebook Comments