Si? Cum te simti cand mergi la birou si mai vezi pe cineva fix in aceleasi haine ca cele pe care le porti tu azi? Eu recunosc ca nu m-as simti tocmai confortabil, acesta fiind si unul din motivele pentru care am ales sa imi realizez singura hainele. Sa mai spun si ca masurile mele nu prea se incadreaza in masurile standard ale brandurilor de serie, in mare voga de altfel in aceasta perioada.

Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu m-am saturat sa vad zilnic pe strada aceleasi haine, aceleasi imprimeuri, aceleasi croieli, ca niste uniforme. In liceu imi aduc aminte cum toata lumea era impotriva uniformelor, pentru ca nu-i asa, ele sterg din personalitatea adolescentului si nu il lasa sa se exprime liber. Dar iata ca acum, ajunsi la maturitate imbratisam cu drag uniformele stabilite de tendintele modei pentru ca deh, vrem sa fim “pe val”.

Una din cele mai mari greseli ale stilului vestimentar este tocmai aceasta: alegerea unor piese vestimentare doar pentru ca sunt la indemana fara a lua in calcul cat de bine se potriveste croiala formei corpului nostru sau cat de bine ni se potriveste culoarea.

Asa ca astazi am ales sa port o tinuta care stiu cu siguranta ca se potriveste atat stilului meu vestimentar, formei corupului meu cat si pigmentatiei mele. Un outfit comod si mai ales unic pentru ca ceea ce vedeti nu este rochie ci un top si o fusta care se imbina perfect.

outfit: Teima Tailoring

Share

Facebook Comments