Pentru mine, luna iunie  este una foarte speciala. Si asta nu doar pentru ca este luna copiilor sau prima luna de vara ci si pentru ca acum 2 ani in iunie m-am indragostit iremediabil de ceea ce numesc acum acasa. “Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc” la acasa ” parca-mi salta inima de bucurie”(Ion Creanga). Acasa e liniste, e sarbatoare in fiecare zi cu soare, acasa e cum vrei tu sa fie. Acasa e starea de bine, acasa toate-s la locul lor.

De la vis pana la fapta au fost multe momente de renuntare, decizii dificile, nopti de asteptare. Ce nu stiam insa pe atunci este ca daca iti doresti ceva cu toata fiinta ta, atunci aceea dorinta se va implini. Si s-a implinit. Yey!! Happy ending, huh? Nu nu, este doar inceputul. Pentru ca in viata primesti ceea ce iti doresti doar daca muncesti si esti recunoscator pentru ceea ce ai deja. Doar daca intelegi ca uneori trebuie sa pierzi tot, sa ai curajul sa o iei de la zero si sa poti construi din nou, din nimic, dar de data asta mai bine, pentru tine.

In tumultul evenimentelor care mai de care mai ciudate, cineva m-a intrebat cum supravietuiesc acestei vieti. Nu supravietuiesc, traiesc! Pentru ca viata trebuie traita la intensitate maxima, cu tot ce are ea sa-ti dea: bun sau rau. Toate vin si pleaca, mai putin tu, tie! Multi mi-au spus ca nu o sa pot. Si uite ca pot: am ajuns sa fac doar ceea ce imi place adica design vestimentar si fotografie (rochita din fotografii este creatia mea, cum altfel :)) ).

Cresc incet, invat continuu, experimentez constant, descopar oameni incredibili cu minti geniale zi de zi. Gresesc, dar eu gresesc cel mai bine (eu si Antonia). Nu sunt perfecta si nu, nu ma incadrez in nici un tipar. Si nici nu corespund standardelor impuse de o societate superficiala, care supravietuieste de pe o zi pe alta. And guess what: I’m happy! De 2 ani sunt in sfarsit acasa, acasa la mine-n suflet! De 2 ani, viata mi-e plina de oameni minunati, rochite colorate si fotografii de neuitat! Voua, oameni dragi, va multumesc!

rochie: Teima Tailoring

Share

Facebook Comments