Mereu traim de maine. De maine incepem sa tinem acea dieta care sa ne aduca la dimensiunile mult ravnite. De maine incepem sa mergem la sala. De maine ne vom suna mai des prietenii, familia. De maine. Dar de ce nu de azi? De ce nu traim astazi pentru acum? De ce nu facem acum ceea ce ne face placere? De ce nu petrecem timpul cum ne dorim? De ce asteptam mereu momentul potrivit? Momentul potrivit este fie acum fie poate niciodata.

Imi doream de ceva vreme o schimbare. Dar imi spuneam mereu nu acum, mai tarziu. Pana intr-o zi cand m-am hotarat sa ii scriu hairstylist-ului meu ca vreau o schimbare, ca parca as vrea breton, dar parca nu as vrea. Dupa zeci de minute de indecizie, hotaram ca e musai sa ne intalnim si sa vedem ce tunsoare este mai potrivita atat pentru stilul meu de viata cat si pentru stilul meu vestimentar. Pot spune doar atat: daca Bogdan nu ar fi fost atat de pasionat de ceea ce face, cred ca ar fi renuntat de mult. Insa, cu mult calm, veselie si multe explicatii, am decis impreuna what’s best for me. Concluzia? Una de care eu sunt multumita. I hope you’ll like it too.

   

wearing: Teima yellow bespoke dress 

Uneori e bine sa nu fie asa cum ne imaginam, ci asa cum avem nevoie. Uneori e ok sa nu ne iasa toate cum si cand vrem. Uneori trebuie sa facem mai multi pasi pentru a ajunge la final in punctul dorit. Si asta e ok!

Share

Facebook Comments