winter-1-5

Uneori, viata asta are felul ei de a-ti arata ceea ce conteaza cu adevarat. Si asta se intampla in primul rand prin oamenii din jurul tau. Unii apar de nicaieri, dar fix atunci, in acel moment perfect. Si nu orice oameni. Ci genul ala fain, cu un vibe bun. Genul ala care iti da energie si te face sa vezi cat de frumoasa este viata asta. Genul ala de la care ai ce invata in orice moment, oricand, oricum.

 winter-1-7

Cred cu tarie ca cei mai frumosi oameni sunt cei care au curajul sa greseasca. Sunt cei care isi recunosc greselile, invata lectia si merg mai departe. Si fac toate astea cu zambetul pe buze. Si nu, pe ei viata nu-i alinta. Si ei au obstacole in cale.  Dar ei stiu ca sunt trecatoare, stiu ca un obstacol poate fi transformat oricand intr-o oportunitate. Nu se tem de schimbare, caci schimbarea inseamna evolutie. Schimbarea inseamna nou, inseamna riscul de a gresi, riscul de a alege altceva, altfel, poate mai bun, mai potrivit pentru ca nu este nimic gresit in a merge pe un alt drum decat cel batatorit pana acum.

winter-1-6

Asa ca, in 2017 indrazneste, incearca, descopera, greseste, iarta, invata, uita, mergi inainte. Dar mai ales, ai grija ca diferenta intre ceea ce crezi tu ca esti si ceea ce esti acum, sa fie cat mai mica. Nu te multumi sa fii o copie fidela a unui model fals si eronat inca din temelie. Ce fac si ce gandesc altii, nu e problema ta, ci a lor. Tu esti problema ta! Gaseste - te pe tine prin experientele noi pe care le accepti zi de zi. Nu-ti pune limite. De nici un fel. 

Retine, esti unica! Asa trebuie sa fie si stilul tau!

winter-2

 

 

Share

Facebook Comments